Castellà  |  
Estàs en: Inici Perfil de Contractant Requisits

Requisits

Aquest Portal de Serveis Telemàtics està desenvolupat basant-nos en la tecnologia Java, així com complint els requisits d'accessibilitat establerts per la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, per als llocs web d' Administracions Públiques.

Navegadors

Per a la correcta utilització haurà d'accedir mitjançant:

  • Internet Explorer versió 6 o superior. Pot descarregar-se'l aquí.
  • Mozilla Firefox versió 1.5.0 o superior. Pot descarregar-se'l aquí.
  • Google Chrome versió 46 o superior. Pot descarregar-ho aquí.
  • Opera versió 33 o superior. Pot descarregar-ho aquí.
  • Safari versió 9 o superior. Pot descarregar-ho aquí.

Per més seguretat i un major gaudi de la seua experiència en la web li recomanem use sempre les últimes versions dels navegadors ja que són més segures i més potents que les antigues.

Signatura Digital

Per a poder realitzar signatures digitals és necessari instal·lar l'aplicació Autofirma. Descarregue la versió mes convenient per a vostè:

Certificats digitals admesos

Per a la realització d'alguns tràmits és necessària la utilització de certificats digitals, que aporten una més gran seguretat i fiabilitat als tràmits que mitjançant aquest es poden realitzar. Els certificats que actualment admet aquest Portal de Serveis Telemàtics són:

La pàgina web de la FNMT s'obrirà en una nova finestra

Si no posseeix un certificat digital emés per la Reial Casa de la Moneda (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre) podrà obtenir-lo aquí, on trobarà les indicacions necessàries per poder realitzar la gestió.

Si vostè usa el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emès per la FNMT importat en el seu navegador però aquest no detecta dit certificat o obté l'error "Error obtenint la signatura digital de la sol·licitud", comprovi que té el certificat instal·lat correctament així com els certificats de la pròpia *FNMT. Pot descarregar-los aquí.

Si vosté fa servir el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emés per la FNMT en targeta criptogràfica però el seu navegador no detecta aquest certificat, necessita descarregar i instal·lar el paquet que proporciona la FNMT. Pot descarregar-loaquí.

La pàgina web del DNI Electrònic s'obrirà en una finestra nova

És possible fer servir en aquest portal DNIe. Per als processos de signatura digital amb DNIe, recomanem l'ús de Firefox, ja que s'han detectat problemes amb Internet Explorer. Per a més informació sobre el DNI Electrònic visite el seu lloc web: http://www.dnielectronico.es.

La pàgina web de l'ACCV s'obrirà en una nova finestra

En la realització de tràmits on-line també és possible aportar certificats emesos per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana. Per a l'obtenció d'aquest certificat pot trobar la informació necessària aquí.

La pàgina web de l'entitat certificadora s'obrirà en una nova finestra.

En la realització de tràmits en línia també és possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a l'obtenció d'aquest certificat, pot trobar la informació necessària aquí.

   


Programes addicionals

Encara que no es requerix cap software especial per a la majoria dels tràmits on-line que es poden realitzar des del Portal de Serveis Telemàtics, si necessitara tindre instal·lat en el seu ordinador el programa Adobe Reader, per poder visualitzar i imprimir alguns documents. Podrà descarregar-se'l gratuïtament aquí.