Castellà  |  
Imagen de Bienvenida
Estàs en: Inici Ciutadanía Requisits

Requisits

Aquest Portal de Serveis Telemàtics està desenvolupat basant-nos en la tecnologia Java, així com complint els requisits d'accessibilitat establerts per la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, per als llocs web d' Administracions Públiques.

Navegadors

Per a la correcta utilització haurà d'accedir mitjançant:

  • Internet Explorer versió 6 o superior. Pot descarregar-se'l aquí.
  • Mozilla Firefox versió 1.5.0 o superior. Pot descarregar-se'l aquí.
  • Google Chrome versió 46 o superior. Pot descarregar-ho aquí.
  • Opera versió 33 o superior. Pot descarregar-ho aquí.

Per més seguretat i un major gaudi de la seua experiència en la web li recomanem use sempre les últimes versions dels navegadors ja que són més segures i més potents que les antigues.

Signatura Digital

Per a poder realitzar signatures digitals és necessari instal·lar l'aplicació Autofirma. Descarregue la versió mes convenient per a vostè:

Certificats digitals admesos

Per a la realització d'alguns tràmits és necessària la utilització de certificats digitals, que aporten una més gran seguretat i fiabilitat als tràmits que mitjançant aquest es poden realitzar. Els certificats que actualment admet aquest Portal de Serveis Telemàtics són:

Si no posseeix un certificat digital emés per la Reial Casa de la Moneda (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre) podrà obtenir-lo aquí, on trobarà les indicacions necessàries per poder realitzar la gestió.

Si vostè usa el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emès per la FNMT importat en el seu navegador però aquest no detecta dit certificat o obté l'error "Error obtenint la signatura digital de la sol·licitud", comprovi que té el certificat instal·lat correctament així com els certificats de la pròpia *FNMT. Pot descarregar-los aquí.

Si vosté fa servir el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emés per la FNMT en targeta criptogràfica però el seu navegador no detecta aquest certificat, necessita descarregar i instal·lar el paquet que proporciona la FNMT. Pot descarregar-loaquí.

És possible fer servir en aquest portal DNIe. Per als processos de signatura digital amb DNIe, recomanem l'ús de Firefox, ja que s'han detectat problemes amb Internet Explorer. Per a més informació sobre el DNI Electrònic visite el seu lloc web: http://www.dnielectronico.es.

En la realització de tràmits on-line també és possible aportar certificats emesos per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana. Per a l'obtenció d'aquest certificat pot trobar la informació necessària aquí.

En la realització de tràmits en línia també és possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a l'obtenció d'aquest certificat, pot trobar la informació necessària aquí.

   


Programes addicionals

Encara que no es requerix cap software especial per a la majoria dels tràmits on-line que es poden realitzar des del Portal de Serveis Telemàtics, si necessitara tindre instal·lat en el seu ordinador el programa Adobe Reader, per poder visualitzar i imprimir alguns documents. Podrà descarregar-se'l gratuïtament aquí.